Minor in Amerika

Minor in Amerika

Ben je momenteel bezig aan een bacheloropleiding in Nederland of ben je van plan om te beginnen aan een studie in Nederland, maar zou je wel graag voor een korte periode naar Amerika willen gaan? Volg dan je minor aan een Amerikaanse universiteit

Bij vrijwel alle opleidingen in Nederland is een minor onderdeel van het studieprogramma. Deze duurt een semester en is bedoeld als verbreding óf verdieping van je studie. Zo'n minor staat voor 30 European Credits (EC's) en kan (daarom) ook op een andere hogeschool of universiteit gevolgd worden: ook op een universiteit in het buitenland!

Wil jij dus tijdens je studie voor een halfjaar naar Amerika? Volg dan je minor op een Amerikaanse universiteit! Hoewel ze in Amerika natuurlijk geen gebruik maken van EC's, kun je je verkregen punten wel laten omzetten naar EC's en dus de benodigde 30 punten halen. Zo kun je tijdens je studie in Nederland toch een buitenland-ervaring opdoen en loop je bovendien geen studievertraging op!

 

Kies jouw universiteit of college!*

*Bekijk het actuele aanbod van Minors in Amerika

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.