Drew University

De Drew University in New Jersey staat bekend om de uitwisseling met buitenlandse studenten. Er is zowel een groot aantal inkomende als uitgaande studenten op de universiteit. De Drew University is dan ook erg gericht op internationaliteit. Het onderwijs op de universiteit is erg gericht op praktijk en experimenteel onderzoek en daar word je dan ook erg veel en goed bij begeleid. 

 

Oriëntatiegesprek button       

Studies bij Drew University*

  • Bachelor of Business Administration
  • International Marketing
  • International Business
  • Finance

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

De campus van Drew University, genaamd The Forest, biedt veel sportmogelijkheden aan, zoals basketball, volleyball, softball, succer, rugby en tennis. Daarnaast bevinden zich er ook een groot aantal studentenclubs en -organisaties. Met de trein ben je bovendien binnen een uur in New York en verder bevinden zich ook de Jersey Shore, de Meadowland (waar de New York Giants en Jets spelen) en talloze musea en sport arena's in de buurt.

 

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd.
Neem voor de actuele studierichtingen, kosten, toelatingscritiera en andere vragen contact met ons op.

Universiteit in nummers

94%
van studenten slaagt binnen 4 jaar

1867
Oprichtingsjaar

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.