Type taalcursussen in Amerika

Wat is de juiste keuze voor jouw taalcursus?*

Het belangrijkste doel voor het volgen van een taalcursus is uiteraard het verbeteren van het Engels. Er zijn echter verschillende type taalcursussen die net andere doelstellingen najagen bij het verbeteren van de taal, bijvoorbeeld voor werk, specifieke specialisaties, algemene kennis, toelating tot een studie of voorbereiding van examens. Bekijk goed welke cursus geschikt is voor je of plan vrijblijvende oriëntatie in met een van onze specialisten zodat je goed geinformeerd de juiste keuze kunt maken!


*Bekijk per bestemming welke taalcursussen er momenteel worden aangeboden.

 

Algemeen Engels

Voor wie zijn deze cursussen geschikt en wat zijn de niveaus?

Algemeen Engels is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Cursussen zijn gericht op algemene kennis en niveaus variëren van school tot school - de eerste dag op school leg je een niveautest af om te weten op welk niveau Engels je zit. Soms heb je ook voor je vertrek al een digitale niveau test.

Wat ga je studeren in deze cursus?

Cursussen behandelen alle verschillende onderdelen van het Engels - lezen, schrijven, praten en luisteren . Veel scholen bieden 's middags gespecialiseerde cursussen gericht op een van deze secties. In sommige scholen kun je ook zogenaamde keuzevakkengerichte cursussen over een bepaald onderwerp vinden, bijvoorbeeld: klanten service, internationale relaties, aviation, mediastudies, ...

Wanneer beginnen deze cursussen?

Meestal beginnen de cursussen Algemeen Engels elke maandag , maar ze zijn allemaal afhankelijk van de school. De eerste maandag is de zogenaamde oriëntatiedag, op deze dag geeft de school je alle informatie over de school, de lessen of de stad waar je in studeert.

Hoe zit het met het bijwonen van taalcursussen in Amerika?

Aanwezigheid is niet verplicht, maar als je van plan bent om de cursus af te ronden met een certificaat, dien je natuurlijk wel de lessen te volgen.

Wat krijg je na het afstuderen?

Aan het einde van de cursus ontvang je meestal een certificaat met: het behaalde niveau van de taalkennis, het totale aantal weken cursus, je aanwezigheid tijdens de cursus (in%). Dit kan echter per school verschillen!

 

 

Zakelijk Engels

Voor wie is de Zakelijk Engelse cursus geschikt?

Zakelijk Engelse cursussen zijn gericht op het lesgeven van terminologie die wordt gebruikt in het bedrijfsleven, het uitbreiden van woordenschat op economische en financiële voorwaarden, en het ontwikkelen van geschreven en gesproken taal. Deze cursussen zijn vooral bedoeld voor degenen die van plan zijn om economische onderwerpen in het Engels te studeren, zich beter in een Engelstalige zakelijke omgeving willen kunnen bewegen of die willen blijven studeren in hun moederland of een ander land.

Wat leer je in zakelijk Engels?

Beheers vooral de zinnen en de professionele taal die op zakelijk gebied wordt gebruikt. Je leert ook hoe je projecten presenteert, zakelijke vergaderingen organiseert of formele zakelijke brieven en emails schrijft, en meer te weten komt over de zinnen die worden gebruikt in verband met aanbod, vraag, bestellen, claimen, betalen, etc.

Kan ik een Zakelijk Engelse cursus combineren met een andere cursus?

Op elke school zijn de lessen anders en soms wordt zakelijk Engels gecombineerd met Algemeen Engels, soms wordt het volledig onafhankelijk onderwezen. Op bijna alle scholen heb je wel een B1 niveau nodig om toegelaten te worden tot de Zakelijk Engelse cursus omdat je al een gedegen beheersing van de taal nodig hebt om deze cursus te volgen.

 

 

Academisch Engels

Voor wie zijn de Academisch Engelse cursussen bestemd?

Deze cursus is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die van plan zijn om te studeren aan een universiteit of een beroepsopleiding in het buitenland. Een deel van de cursussen is voorbereiding op het IELTS-examen, dat je moet afleggen om toegelaten te worden tot een buitenlandse universiteit.

Wat is de cursus Academische voorbereiding?

Als je voor deze cursus kiest, krijg je de basiskennis die je nodig hebt voor verdere studie in het buitenland. De cursus richt zich voornamelijk op het schrijven van verslagen, essays en presentatievaardigheden. Je breidt je vocabulaire uit op universitair-niveau.

Wat heb je nodig voor toelating tot een universiteit / hogeschool?

Voor toelating moet je een IELTS-Engelse test van minstens 6,5 punten behalen (soms 7,5). Dit kan verschillen per universiteit en zelfs per gekozen studie. Voor de extacte vereisten kun je ook altijd contact met onze studie-adviseurs opnemen. 

 

 

TOEFL-voorbereidingscursussen

Wat betekent TOEFL?

TOEFL is een afkorting voor het Test of English as a Foreign language . Dit is een internationaal erkend examen voor de Engelse algemene kennis. Het examen wordt erkend in Australië, de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, en immigratie-autoriteiten en professionele organisaties.

Waar en wanneer kun je slagen voor het examen?

Je kunt elke maand het TOEFL-examen afleggen bij de officiële TOEFL-testcentra. Je moet je van tevoren aanmelden voor het examen en je plaats reserveren. Veel scholen zijn ook geaccrediteerd om het examen af teleggen, zodat je het examen direct na het einde van de voorbereidingscursus kunt afleggen. Mocht je het examen bij terugkomst in Nederland willen afleggen dan is dat mogelijk in het officiële test centrum in Amsterdam. 

Wat is het TOEFL-examen?

Het examen is verdeeld in 4 delen - lezen, schrijven, luisteren en spreken . Je kunt punten verdienen op een schaal van 0-30 per onderdeel met een totaalscore tussen de 0-120. 

Wat krijg ik nadat ik geslaagd ben voor het examen?

 Na het behalen van het examen ontvang je een officieel certificaat met daarin: Je foto, persoonlijke gegevens, examenresultaat.

Wanneer beginnen TOEFL cursussen?

TOEFL voorbereidingscursussen beginnen meestal elke maandag op taalscholen. Het examen zelf kan elke maand worden gemaakt, de exacte datum kun je vinden bij de school of via de website van IELTS waar je ook direct jouw test kunt inplannen.


Cambridge Cursus

Wat zijn Cambridge Examens?

Dit zijn internationaal erkende examens die de algehele kennis van uw Engels toetsen. Ze zijn het vaakst nodig in Europa voor zowel studie als werk. De cursussen duren 10 tot 12 weken en bestaan ​​uit 5 delen - begrijpend lezen, schrijven, grammatica, luisteren en spreken .

Welk niveau Engels heb ik nodig?

Cambridge-examens zijn geschikt voor studenten van verschillend Engelse niveaus.

De meest voorkomende examens zijn:

Soort test Engels niveau Frequentie van tests
FCE (First Certificate in English) Medium kennis 3x per jaar*
CAE (Cerificate of Advanced English) Geavanceerde kennis 3x per jaar*
CPE (Cerficate of Proficiency in English) Hoge kennis 2x per jaar*
KET (Key English Test) Basiskennis 1x per maand
BEC (Business English Certificate) Zakelijk Engels 3x per jaar
CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) Engels voor toekomstige leeraren  4x per jaar
DELTA (Diploma in English Language Teaching to Adults) Engels voor leraren met min. 1 jaar ervaring  4x per jaar
PET (Preliminary English Test) De meest elementaire kennis van Engels  2x-5x per jaar

 *Let op: Cambridge biedt nu via bepaalde taalscholen of instituten ook de mogelijkheid tot digitale examens bij voldoende studenten voor het examen. Hierdoor is het in bepaalde bestemmingen mogelijk om vaker het FCE/CAE en CPE examen af te leggen. 

 

 

Jongeren cursussen in Amerika

Jongeren cursussen in Amerika zijn voornamelijk ontworpen voor jongeren van 12 tot 21 jaar en worden steeds populairder in Nederland. Het is een geweldige combinatie van studie, entertainment en lokale cultuur. Na het afstuderen blijven de studenten vrienden van over de hele wereld. Cursussen worden aangeboden in de vorm van een pakket, dat alle kosten van lesgeven, accommodatie en andere diensten omvat. Bekijk een uitgebreid aanbod aan jongeren cursssen op www.juniorcursussen.nl

 De studenten zijn erg onder de indruk. Na de training wordt altijd een interessant programma voorbereid, in de vorm van sportactiviteiten of bijvoorbeeld excursies van een halve dag in de omgeving. Het grootste deel van het weekend is een dagje uit. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren leiders. Engels studeren wordt op een effectieve en leuke manier uitgevoerd. Studenten worden verdeeld in klassen op basis van hun niveau van het Engels. Gewoonlijk ontvangen ze een niveautest op de eerste dag van hun studie en elke student ontvangt een certificaat van voltooiing van de cursus.

 We bieden een breed scala aan interessante locaties in Amerika, dus er is volop keuze!

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.