Kosten voor inschrijving aan een opleiding in Amerika

Wij bieden niet alleen advies over het kiezen van een college of university in Amerika, maar ook bij de samenstelling van het volledige studieprogramma en begeleiden bij de inschrijving bij de onderwijsinstelling en het regelen van het visum. Tegelijkertijd zullen we je voorzien van waardevolle informatie over studie, werk, visum, leven en reizen in Amerika. In de onderstaande tabel vindt je onze administratieve kosten inverband met de inschrijving voor een opleiding in Amerika.

Servicekosten: Studeren in Amerika*

Service Kosten Dit is inbegrepen
Begeleidingsfee studie Amerika

Wanneer je er definitief voor kiest om naar het buitenland te gaan, starten wij het begeleidingstraject voor de universiteit en opleiding die bij jou past! Wij bieden studies in het buitenland op verschillende studieniveaus: Bachelor, College, Foundation Year, Master, MBA, MBO en Minor/Semester

Onze begeleidingsfee kost in totaal € 449 voor een succesvolle studiebegeleiding. Deze fee is op de volgende manier opgebouwd:

Na het voldoen van de aanbetaling van € 199, plannen wij samen met jou een persoonlijk consult in. Tijdens dit consult worden alle opties en zaken besproken waar je rekening mee moet houden. Je krijgt zo direct een totaalbeeld van jouw toekomstige studie in het buitenland. We begeleiden je van A tot Z en zullen al jouw wensen en voorkeuren bespreken. Wanneer je na een tijdje weet welke studie en universiteit je gaat kiezen, ben je klaar voor de officiële aanmelding. Om te zorgen dat de toelatingskans zo groot mogelijk is, helpen we je uiteraard ook hierbij. Als de gekozen universiteit je aanmelding accepteert, voldoe je het laatste stukje van de begeleidingsfee van € 250

 • Verwerken van documenten die nodig zijn om je aanmelding rond te maken.
 • Hulp bij andere documenten (motivatiebrief, CV, referenties)
 • Alle correspondentie met de school en opvolgingen
 • Praktische informatie over het leven in Amerika (wonen, werk, enz...)
 • Assistentie voor, tijdens en na je toelatingsprocedure.
 • Advies en toegang tot passende studenten verzekeringen
Officiële vertalingen Op aanvraag, afhankelijk van aantal woorden. Vraag direct jou vertaling aan!
 • Mogelijkheid om alle documenten te laten vertalen.
Taalschool in Amerika

De kosten van een taalreis zijn afhankelijk van de verschillende opties die er zijn. Vaak worden de kosten lager waneer je voor een langere periode gaat. Daarbij spelen de gekozen accommodatie en bestemming ook een rol. Een taalreis naar New York is meestal duurder dan bijvoorbeeld naar Seattle. 

Neem contact op met één van onze specialisten om al jouw plannen en wensen te bespreken. We stellen graag een vrijblijvende offerte op, hierin kan je goed zien wat de kosten zijn. Géén addertjes onder het gras maar informatie en een offerte op maat!

 • Checken van alle documentatie
 • Zorgen dat je inschrijving vlekkeloos verloopt
 • Kennis van de verschillende scholen en kwaliteitsstandaarden
 • Service voor, tijdens en na je verblijf

*Voor alle actuele kosten voor een studie in Amerika, verwijzen wij je graag door naar de website van Information Planet

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.