High School in Amerika

Download nu de high-school brochure!

High School in Amerika

Ben je tussen de 15 en 19 jaar oud, ook dan kun je in Amerika een opleiding volgen, namelijk op een échte Amerikaanse High School. Op een High School in Amerika draai je in principe een volledig schooljaar mee en krijg je zo een kijkje in het typisch Amerikaanse schoolleven. Denk hierbij aan promnight, homecomming en de typisch gele schoolbussen. Je kunt er ook voor kiezen om tweejarig High School programma te volgen, zodat je een echt High School diploma behaald!

De High School mogelijkheden in Amerika hebben we onderverdeeld in drie verschillende programma's, namelijk het Classic, Select en Private programma. Je vindt hieronder een korte omschrijving van deze High School programma's in Amerika. Volledige informatie over de High School in Amerika mogelijkheden vind je terug op onze hoofdwebsite waar je onder andere de actuele prijzen, concrete scholen en alles wat bij onze service inbegrepen is, terug kunt vinden. In ons blog lees je meer over de voordelen van een High School in Amerika.

 

High School Amerika - Classic

Dit is de meest gekozen High School variant voor Amerika en ook het goedkoopste programma die je kunt kiezen voor een jaar in dit geweldige land. Hierbij wordt ook het verblijf voor jou tijdens jouw High School jaar geregeld!

Bij dit programma verblijf je bij een Amerikaans gezin. Deze wordt jou toegewezen aan de hand van een profiel dat jij van jezelf opstelt. Wanneer wij samen met onze partners op locatie een geschikt gezin voor jou gevonden hebben, kunnen we beginnen met jou aanmelding bij een High School die zich in de buurt van jouw gastgezin bevindt. 

Kortom, bij dit programma kies je niet zelf de High School waar je naartoe wilt gaan, maar wordt deze geselecteerd op basis van de locatie van jouw gastgezin.
Je kunt wel een regiovoorkeur opgeven, zodat daar bij het selecteren van jouw gastgezin en High School rekening mee gehouden wordt.

Lees de volledige informatie over het high school USA classic programma...
High School Amerika - Private

Op een Private High School is de kwaliteit van het onderwijs net wat hoger dan op een Public High School. Dit komt omdat je in kleinere groepen les krijgt en er veel persoonlijke aandacht voor je is. Je wordt uitgedaagd om het meeste uit je High School jaar te halen en goede resultaten te behalen. Een diploma van een Private High School maakt het vaak mogelijk om aan de beste universiteiten te gaan studeren.

Naast het onderwijs zul je bij dit programma natuurlijk ook genoeg andere dingen doen en meemaken. Je leert zowel internationale als Amerikaanse studenten kennen en kunt deelnemen aan de activiteiten die door de school georganiseerd worden!

Lees de volledige informatie over de high school USA private programmas...

 

High School Amerika - Select

Er is ook de mogelijkheid voor een High School - Select programma op een Public School. Met dit programma ben je, net zoals bij de andere programma's, verzekerd van kwalitatief en erkend onderwijs en zul je zeker niet de enige internationale student zijn.

Het grote verschil tussen het Classic en Select programma in Amerika, is dat we hier wel samen met jou gaan kijken naar school districten! Dit betekent dat we gaan kijken naar de plek waar jij je High School jaar wilt doen. Bovendien houden we rekening met allerlei wensen van jou, zoals sport(en) die je beoefend, cursussen die je wilt volgen en andere activiteiten die jij belangrijk vindt! 

Lees de volledige informatie over het high school USA select programma...

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.