Kaplan - San Diego

Taalschool Kaplan - San Diego*

San Diego is het paradijs voor surfers of mensen die ervan houden om buiten te zijn en in de zon op het strand te liggen of een wandeling te maken. Maar er is meer te doen! Vanwege de ligging dichtbij de Mexicaanse grens krijg je veel van de keuken van de zuiderburen mee. Cali-Baja is bijvoorbeeld erg bekend, maar ook Mexiaanse restaurantjes met hun verse zeevruchten en visgerechten zijn volop aanwezig. Je kan ook simpel marshmallows roasten boven een kampvuur op het strand, door de tuinen en het dierentuin van Balboa park lopen of een wandeling maken door de Anza Borrego woestijn. Kortom, er is genoeg te doen binnen én buiten San Diego om van jouw taalreis een onvergetelijk avontuur te maken!

  • 20 moderne klaslokalen
  • Door school georganiseerde evenementen en activiteiten
  • Verblijf in een studentenresidentie of gastgezin

Oriëntatiegesprek button

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd. Neem voor de actuele taalcursussen, kosten, toelatingscritiera en andere vragen contact met ons op.

 

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.