Kings College - Boston

Taalschool Kings College - Boston*

Boston staat bekend om zijn universiteiten en is dan ook bij uitstek dé studentenstad van Amerika. De stad kent een rijke geschiedenis, leuke uitgaansgelegenheden en ook aan natuurgebieden is geen gebrek! Kings Boston is gelegen op de campus van 'Pine Manor College', één van de mooiste universiteiten in New England. De campus, met een oppervlakte van 24 hectare, bevindt zich in Chestnut Hill, een zeer mooie en exclusieve buitenwijk van Boston. 

Op de campus is van alles te vinden en te doen: naast de school en bibliotheek zijn er sportvelden en een fitnessruimte waar je zowat alle sporten kunt beoefenen. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, films, workshops, debatten, concerten en theaterstukken.

Ook voor het ontbijt, de lunch, het avondeten en een snack tussendoor kun je op de campus terecht. Er is een studentencafetaria met een ruim aanbod van koude en warme gerechten.

  • Activiteiten buiten school
  • Fantastische accomoddatie
  • Echte studentenstad!


Oriëntatiegesprek button*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd.
Neem voor de actuele studierichtingen, kosten, toelatingscritiera en andere vragen contact met ons op.

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.