HULT International Business School

De HULT International Business School is met zijn locaties in Amerika en daarbuiten een erg internatioaal geörienteerde universiteit. Dit internationale netwerk willen ze benutten om vooruitstrevend en ondernemend te blijven, zodat ze de studenten met praktijkkennis en -vaardigheden klaarstomen voor hun latere beroepsleven. Studeren op HULT betekent meer dan alleen een diploma behalen!

 

Oriëntatiegesprek button       

Studies bij HULT International Business School*

  • Accounting and Finance
  • International Marketing and Management
  • Banking and Finance
  • International Business Management

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

De campus van HULT International Business School is ontworpen om samenwerking met andere studenten te stimuleren. Het kan daarom aanvoelen alsof je in een kantorencomplex van een groot bedrijf rondloopt. 

 

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd.
Neem voor de actuele studierichtingen, kosten, toelatingscritiera en andere vragen contact met ons op.

Universiteit in nummers

1964
Oprichting HULT

Nr. 1
Studenten Diversiteit

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.