SAE Institute

SAE Institute is een van de meest toonaangevende onderwijsinstelling op de wereld ophet gebied van (creatieve) media. Wereldwijd hebben ze 50 campussen in 25 landen, waarvan dus 6 in de V.S. SAE biedt hoogwaardige studieprogramma's aan in een professionele omgeving, waar studenten alle vaardigheden aangeleerd krijgen die voor de media-wereld nodig zijn.

 

Oriëntatiegesprek button       

Studies bij SAE*

  • Audio Production
  • Creative Media
  • Electronic Music
  • Digital Film
  • Music
  • Game Development
  • Animation

Toelating & Advies

De toelatingseisen zijn per niveau, opleiding en per universiteit verschillend. Voor een opleiding van bachelor niveau heb je een secundair onderwijs diploma, MBO 4 diploma, HAVO-diploma, of een VWO-diploma nodig. Voor een masteropleiding is een afgeronde bachelor vereist. Je niveau Engels is ook belangrijk en hier zal ook op getoetst worden. 

Ons team met specialisten kan door veel ervaring en ons grote netwerk jou volledig begeleiden van A tot Z. We starten met een oriëntatiegesprek, waarna we jou voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk bij je inschrijving bij de universiteit. Ook voor accommodatie, vluchten en verzekeringen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we onze begeleidingstrajecten graag toe. 

Campus

De campus in New York is gelegen in het midden van New York, een gebied met veel tech-bedrijven en start-ups. Van daaruit kun je gemakkelijk alle Highlights van New York zien.

 

*Het kan zijn dat de content op deze pagina is verouderd.
Neem voor de actuele studierichtingen, kosten, toelatingscritiera en andere vragen contact met ons op.

Universiteit in nummers

6
Campussen

Wil jij aan de school studeren?

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.