Philadelphia

Philadelphia, de eerste stad op de Werelderfgoedlijst in de USA, is een mix van geschiedenis, innovatie en cultuur. Je vindt er onder andere de Independence Hall - die is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst - de Liberty Bell en de National Constitution Center. Het zijn bewijsstukken van Philadelphia's belangrijke rol in de Amerikaanse Revolutie en Onafhankelijkheidsoorlog.
Verder is Philadelphia uitgeroepen tot Amerika's nummer één culturele stad, vanwege zijn kunst, muziek, film, design, mode, keukenen vele musea. 
Wat opvalt in Philadelphia, zijn de mooie en goed onderhouden wijken waar op de vele pleintjes gratis concerten gegeven worden, markten te vinden zijn en festivals georganiseerd worden.
Ook wanneer je van natuur en groen houdt, zit je in de voormalig hoofdstad niet verkeerd: Philadelphia staat te boek als de groenste stad in Amerika. Je kunt er op de verschillende avontuurlijke routes en langs de rivier prima (hard)lopen of fietsen.

Tot slot, mocht je even genoeg hebben van Philadelphia; binnen twee uur reis je naar New York in het noorden, of Washington D.C. in het zuiden!

Interesse in een Taalcursus in Philadelphia?

Bekijk welke taalschool in Philadelphia het beste bij jou past!

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.