Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles is na New York de grootste stad van de Verenigde Staten. Het staat bekend om de entertainmentindustrie, technologie, internationale handel, luchtvaart en toerisme. Daarnaast vind je er ook prachtigste stranden, leuke wijken en genoeg bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden. 

Hollywood is bij uitstek de meest bekende plek van Los Angeles. Maak een tour en wie weet loop jij een wereldberoemde acteur of actrise tegen het lijf!
Naast Hollywood is ook Beverly Hills het brengen van een bezoekje waard. Deze wijk is het thuis van de 'rich and famous' en staat vol met de meest dure en grote villa's.
Houd je van shoppen en luxery? Dan is Rodeo Drive een must see voor jou! Rodeo Drive is de bekendste winkelstraat in Los Angeles en is maar liefst 3 kilometer lang!
Voor de kunstliefhebbers is de Getty Center de place to be. Dit museum bevat een kunstcollectie die reikt van de middeleeuwen tot de moderne kunst.
Los Angeles huisvest ook nog een stukje Europa, namelijk in het stadsdeel Venice. Het doet een klein beetje denken aan het Italiaanse Venetië, maar zo aan het strand is het meer een plekje om lekker tot rust te komen of een fietstocht te maken.

Tot slot, Santa Monica. Een gezellig en bekend gebied boven Venice, bekend om het uitgaansleven, de concerten en de Santa Monica Pier, waar een achtbaan en reuzenrad te vinden is. 

Interesse in een Taalcursus in Los Angeles?

Vind hieronder de taalschool in Los Angels die bij jou past!

Studeren in Amerika, Bachelors, Masters, Colleges, High-School en Taalcursussen 5/5 6
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.